Al 21 jaar de leukste kerststal van Huizen

OpHuizerhoogte

Hij is er elk jaar weer. Dit jaar voor de 21ste keer. De kerststal aan de kombuis. Paul Schiffers er weer razend druk mee. Hij verteld met passie zijn verhalen over hoe raar de buurman stond te kijken toe hij de benen van een pop moest afzagen of over de opmerkingen als hij een blokje om loopt met de ezel. De dieren voor de kerststal worden geleend en vandaag kwamen de schapen aan. Aankomende donderdag verwachten ze de ezel. De stal word jaarlijks steeds meer bezocht door o.a scholen, ouderencentrums, kinderdagverblijven etc. Zo hoopt de buurt met alle bezoekers een goede en gezellige tijd te beleven rond de kerst en jaarwisseling.

OpHuizerhoogteDe stal is open tot 4 januari.
Op 2de kerstdag is er van 14:00 tot 16:00 een special met vertellingen, warme chocomelk, glühwein, en snert. De kerststal krijgt hulp van veel Huizer bedrijven en vrijwilligers die dit buurtinitiatief ieder jaar weer mogelijk maken. Mooi Huizen !
Voor oud en nieuw gaan de dieren terug naar de eigenaren i.v.m het vuurwerk.

Blijf op Huizer Hoogte !

OpHuizerhoogte.nl is de opvolger van OogopHuizen. Een andere naam, een ander logo maar met dezelfde berichten als u van ons gewend was. Nog een paar weken plaatsen wij de berichten op beide sites en dan verhuizen we echt over. Verhuis met ons mee en volg ons OpHuizerhoogte. Like de nieuwe Facebookpagina en mis niets !

fotografie Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Nicky
    11 december 2016 op 15:59

    Erg leuk !!

  • Laat een reactie achter