Huizen voor elkaar

 

Vanaf januari start in Huizen de online marktplaats “Huizen voor Elkaar” voor hulpverzoeken en hulpaanbod. Iedereen in Huizen kan een hulpvraag plaatsen of juist zijn of haar diensten aanbieden om een ander te helpen. De gloednieuwe website Huizenvoorelkaar draait nu al proef en je kunt je verzoek of aanbod al kwijt. Zoek je iemand die een keer je hond kan uitlaten omdat je zelf even niet daartoe in staat bent, of wil je juist wel iemand helpen met boodschappen doen als er een pak sneeuw ligt en diegene wat minder mobiel is, het kan allemaal.

De vrijwilligerscentrale Huizen is het project gestart. Juist in de tijd dat bijna iedereen ook gebruik maakt van internet werd het tijd om ook een online platform te starten. Er zijn inmiddels al een flink aantal gemeenten met dit platform en vanaf nu dus ook in Huizen. Er zijn immers genoeg mensen die het leuk vinden om af en toe eens iemand te helpen. Dus heb je een keer tijd over voor een kopje koffie of een fijne wandeling met een buurtgenoot, of zoek je juist iemand voor wat hulp ? neem dan snel een kijkje op dit nieuwe initiatief HuizenvoorElkaar.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter