Huizer Roy Visser genomineerd voor drone award 2017

Huizer Roy Visser is genomineerd voor de drone award 2017 in de categorie luchtfotografie.
Wellicht ken je Roy zijn filmpjes al over Huizen en bij de nieuwjaarsduik. Tijdens zijn vakantie in Sardinië maakte Roy een prachtig filmpje waarmee hij dus nu kans maakt om de beste van Nederland te worden.  

SBS 6 was daar ook van op de (Huizer)hoogte en kwam vandaag naar Huizen om hierover een item te maken. Kijk vanavond om 18:00 naar SBS 6 dan is er al een kort stukje over hem te zien en om 22:30 een uitgebreidere versie.  Hieronder kan je vast zien wat voor moois Roy maakt.

Vind jij dat Roy die prijs moet winnen? Klik dan hier en breng je stem uit.

 

 

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek
video’s en droneshot: Roy Visser

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter