NK knikkeren in de Oostermeent

Vandaag waren de voorrondes van alweer de 15de editie van het NK knikkeren in de Oostermeent.  De basisscholen zelf organiseerde in samenwerking met de buurtsportcoaches op elke school een eigen competitie. De beste 16 leerlingen van elke basisschool gingen door naar de voorrondes vandaag in de Oostermeent. Daarvan mogen de beste 16 door naar het NK Knikkeren op 1 juli in Dierenpark Amersfoort.

De kinderen mochten niet hun eigen knikkers meenemen, maar kregen een officieel setje van de organisatie.

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier de laatste nieuwtjes en leukste foto’s uit Huizen.  Wil je onze berichten blijven volgen ? Like ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee

Foto’s: Vincent Snoek.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter