Foto’s nabestellen ?

Hebben wij een foto gemaakt die je graag zou willen bestellen ? Dat kan…
Stuur ons een berichtje op ophuizerhoogte@gmail.com en je wordt in contact gebracht met de fotograaf die de foto heeft gemaakt.

Afhankelijk van het doel van de foto of de oplage zal de betreffende fotograaf vrijblijvend een prijsopgave doen.

Waarom betalen voor foto’s ?

Wij fotograferen beroepsmatig en zijn afhankelijk van onze inkomsten als fotograaf. Al het beeldmateriaal op deze website is dan ook auteursrechtelijk beschermd. Het is niet toegestaan beeldbestanden zonder voorafgaand overleg door te sturen aan derden, te kopiëren of anderzijds te vermenigvuldigen. Publicatiekosten en overige daaraan verbonden vergoedingen worden dan in rekening gebracht.

“Ja maar ik zet er je naamsvermelding bij…”
“Ik kopieer je foto  want dan heb je naamsbekendheid…”
“Willen jullie gratis fotograferen, dan zorg ik voor exposure op onze site….”

Deze termen horen we helaas veel te vaak….en eerlijk is eerlijk. Zeg je dit ook als je bij de bakker een broodje uit het schap pakt ? “Ik betaal niet want ik zeg namelijk tegen iedereen dat het zo’n lekker broodje is…”

Haal Huizen in Huiz !

Wil je ook eens wat anders aan de muur ? Kijk dan eens hier naar de prachtige foto’s uit Huizen. Hier kunt u foto’s bestellen die zijn gemaakt door OpHuizerhoogte fotograaf Inge Jansen. Op canvas, Xposure, hout of als tuinposter ? Er zijn diverse ondergronden en formaten beschikbaar via “Werkaandemuur”. Haal Huizen in Huiz !

Evenementen

Hebben we jou op de foto gezet tijdens een evenement in Huizen ? Deze foto’s zijn te downloaden of als print te bestellen bij het vakkundige fotolab van Fujicolor of als uitvergroting op bijvoorbeeld canvas. Je bestelling wordt na betaling, via de post bij je thuis bezorgd. Ben je op zoek naar een andere foto van ons ? Neemt dan contact met ons op.