Vol terras op het Oude Raadshuisplein

Terras Insolar Oude Raadhuisplein

Op het Oude Raadshuisplein zit dinsdag 2 maart het terras van Insolar goed vol. Niet met mensen helaas, maar met etalagepoppen. Met een gezamenlijke actie onder de naam Laatste Mode Terras van de ondernemers in het Oude Dorp wordt aandacht gevraagd voor de aanhoudende coronamaatregelen die gelden.

Etalageterras

Het terras is eigenlijk omgebouwd tot een grote etalage, waar de ondernemers hun waren hebben uitgestald. Veel mensen stoppen even om een foto te maken en de ondernemers een hart onder de riem te steken. Diverse wethouders en burgemeester Meijer zijn ook langs geweest. Ze spraken hun sympathie uit en steunen de actie. Een aantal mensen spraken hun verbazing uit. Waarom mogen we wel hier op het bankje bij het melkmeisje zitten, maar tien meter verderop niet op het terras?

Terras Insolar Oude Raadhuisplein
Terras Insolar Oude Raadhuisplein
Terras Insolar Oude Raadhuisplein

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter