Eenzijdig ongeval op Huizermaatweg

Eenzijdig ongeval Huizermaatweg Huizen

Op weg terug van een stormmelding op de Johan Evertsenstraat, stuitte de brandweer rond 22.00 uur vanavond op een eenzijdig ongeval op de Huizermaatweg. Een getuige had zijn auto al voor de plaats van het ongeluk geplaatst en de betrokkenen eerste ondersteuning geboden. De brandweer heeft direct pylonnen geplaatst en het voertuig gecontroleerd op lekkende vloeistoffen. De politie kon het al snel overnemen van de brandweer, die eindelijk retour kon naar de brandweerpost bij de Oostermeent.

Bestuurder aangehouden

De bestuurder is aangehouden na het blazen van een F (=fail/fout) bij de blaastest. Ook wordt hij verdacht van het doorrijden bij een ongeval eerder op de dag, rond 16.00 uur. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en een tweede alcoholanalyse. De politie heeft ter plekke gezocht naar sporen van het eerdere ongeval. Bergnet is gekomen om het wrak van de weg te halen. Bij het ongeluk van vanavond zijn geen gewonden gevallen. Wel is er veel materiële schade; de gemeente verwijdert zo snel mogelijk de vernielde lantaarnpaal.

Eenzijdig ongeval Huizermaatweg Huizen
Eenzijdig ongeval Huizermaatweg Huizen
Eenzijdig ongeval Huizermaatweg Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Verhuist, Burgemeester, Huizen


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter