Conciërge Bert Kos neemt afscheid

Conciërge Bert Kos Maria Montessorischool

Vandaag nam conciërge Bert Kos afscheid van de Dr. Maria Montessorischool aan de Crailoseweg. Na zes jaar bij de school is het tijd voor zijn welverdiende pensioen! Bert werd in zijn ‘pausmobiel’ door een erehaag rondgereden op het parkeerterrein en deed daarna een compleet rondje door de school met een lekkere traktatie.

Conciërge Bert Kos Maria Montessorischool

Tweede carrière

Conciërge is de tweede carrière van Bert Kos. Zijn eerste carrière was die van vrachtwagenchauffeur, totdat dat door omstandigheden niet meer ging. Als conciërge van eerst De Werf en daarna de Maria Montessori, lijkt hij zijn echte roeping te hebben gevonden. “Hij is zo dol op die kinderen! En zij op hem, dat zie je ook”, vertellen vrouw en dochters.

Conciërge Bert Kos Maria Montessorischool

Veel cadeaus en iets lekkers

Van de directie ontving Bert een mooie karikatuur van Pieter Hogenbirk en een cadeaubon voor een weekendje weg “met zakgeld”. Ook was er een speciale uitgave van de schoolkrant, voor een keer omgedoopt tot de “Bertclip”. Tijdens zijn rondgang deelde Bert Kos ijsjes uit en kreeg in elke klas wel iets bijzonders. Een cadeau, handjes met spreuken en tekeningen, en soms zelfs een heus lied of dansje. Bijzonder waren de vele knuffels die Bert ontving en een mooie slinger die een plekje krijgt in de keuken thuis. We wensen Bert een welverdiend pensioen!

Conciërge Bert Kos Maria Montessorischool

Verbouwing

Deze week is de Dr. Maria Montessorischool bezig met verhuizen; de verbouwing van de eigenlijke school aan de Van der Duyn van Maasdamlaan is klaar. Na de zomer gaan de leerlingen weer op hun vertrouwde plek naar school, na een schooljaar aan de Crailoseweg te hebben gezeten.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Verhuist, Burgemeester, Huizen


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter