Nieuwe bomen

De gemeente Huizen is deze week begonnen met de aanplant van nieuwe bomen op het Prins Bernhardplein en de Naarderstraat. In verband met de herinrichting waren de oude bomen weggehaald en er worden nu een aantal flinke exemplaren teruggeplaatst.

bomen huizen ophuizerhoogte

Het herplanten duurt nog tot morgen en daarmee is het plein weer een stukje mooier. Dan nog even wachten tot de lente tot het blad weer aan de bomen komt.

foto’s Henk Heijnen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter